Hungaromax

Ingatlan, üzlet, hirdetés, befektetés

 

 

 

Linktár Network
Magyar
Linkgyujtemény

Albérlet hirdetések


Győr, Kiss Ernő utca 12.

albérlet, albérletek - Lakás

Alapterület: 40 m2
Szobák száma: 1
Telefonszám: 06 (70) 320-93-20
Ár: 90.000 Ft
Győr, Kiss Ernő út 12 házszám alatti, teljesen új építésű, még senki által nem lakott 40 nm-es lakás hosszú távra kiadó. A lakás rendkívűl energiatakarékos, mivel minőségi nyílászárók és 15 cm-es homlokzat...

albérletek


kiss janos u

albérlet, albérletek - Lakás

Alapterület: 35 m2
Szobák száma: 1
Telefonszám: 06 (70) 664-42-48
Ár: 62.000 Ft
Győr Belvarosaban, Kiss János utcában (Árkádhoz közel, minden megtalálható a környéken),felújított házban 35nm-es jó elosztású 2. emeleti napfényes, csendes, gázfutéses, felszerelt garzon hoszabb távra kia...

albérletek

A budapesti albérletek árainak alakulásáról ..

Az átlagos állapotú és felszereltségű lakások havi díja Budapesten, a belváros és annak vonzáskörzetében 55 ezer forintnál kezdődik, illetve az egyéb, külsőbb kerületekben a kisebb, alapterületű garzonlakások immár 40 ezer forint körül bérelhetőek.

Amennyiben a jó közlekedés lehetőségét, metró és villamosok közelségét vesszük számításba, ezen költség jelentősen növekedhet. A népszerűségi lista elején ezek a kiadandó albérletek állnak. A külhoni bérlők elvárásai általánosságban nagyobbak, számukra a havi 100 ezer forint körüli bérleti díj is elfogadható.

A családi házakat inkább a magyar vállalkozások és a külföldi cégek veszik ki, ám a nagyobb, tehetősebb, vagy lakásra váró családok is igénybe vehetik ezt a lehetőséget. Az európai és tengerentúli, ám Magyarországon hosszabb távon tevékenykedő üzletemberek és családjaik számára a budai területeken működő amerikai, angol, francia oktatási intézmények környezete a leg megfelelőbb, a saját, illetve gyermekeik taníttatása, iskolába járatása szempontjából. Ezek az ingatlanok ár tekintetében 1500-2500 euró havi bérleti költség között mozognak, amíg a kiemelkedőbb luxusnak számítható bérlemények estében ez akár 4000-7000 euró is lehet.